23948sdkhjf

Hogia digitaliserar avfallstransporterna

Med Hogias nya molntjänst kan avfallhämtarna effektivisera sin trafik.

Hogia Moveit recycleit är en ny molntjänst, som riktar sig till avfallstransportörer. Med hjälp av en app som ger förarna information om uppdragen tillsammans med rutten på en karta ska transportföretagen kunna effektivisera sina körningar. 

Tjänsten är till för företag som hanterar deponering, insamling och tömning av avfall. Trafikplaneraren ser hela sin fordonsflotta på kartan i realtid, tillsammans med alla stopp, tillsammans med information om vad de innehåller och vilka tider de ska tömmas.  

– Med vår lösning får transportplaneraren en övergripande visuell översikt och kan planera smarta körrutter. Det skapar möjligheter att utnyttja kapaciteten bättre, så att samma bil kan tömma flera containrar samma dag jämfört med tidigare, säger Thomas Karlsen, vd för Hogia transport systems i Norge, i ett pressmeddelande. 

Hogia Moveit recycleit integreras med Hogias transportplaneringssystem Unicon. Med visualiseringen ges bättre översikt och möjligheter att snabbt planera om rutter ifall det skulle behövas. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11