23948sdkhjf

Nu är det mässdags igen: Logistics and distribution i Malmö

Nästa stora logistikmässa går av stapeln i Malmö 6-7 februari.

Den 6-7 februari förvandlas Malmömässan till en mötesplats för dig som vill uppdatera dig inom de senaste förpacknings- och logistiktrenderna, öka din kunskap, få inspiration och utbyta erfarenheter med branschen.

– I år fokuserar vi mycket på hållbarhet, digitalisering och trender. Vi vill att man ser dessa två dagar som en plats för att samla kunskap och hänga med i den snabba utvecklingen, menar Emelie Törn, projektledare för Empack och Logistics and d istribution

På mässan kan du ta del av allt ifrån hållbara och smarta lösningar inom förpackning och flexibla produktionssystem till lagerinredning och materialhanteringsteknik inom logistiken. Utställare visar de senaste produktnyheterna, nya tekniska lösningar och innovationer för att utveckla branschen.

På mötesplatsen kan du lyssna på seminarier med framtidsspaningar, inspiration och praktiska case av välkända profiler och branschpersonligheter på mässans tre scener. Exempel på talare är:

  • Per Holknekt, entreprenör
  • Göran Adlén, trendspanare
  • Karin Brynell, Svensk dagligvaruhandel
  • Arne Andersson, Postnord
  • Cecilia McAleavey, Oatly

Logistikforskaren Per Olof Arnäs deltar med en livesändning av Logsitikpodden på plats på mässan och i paneldebatten om hållbarhet i fokus finns välkända deltagare ifrån Stora Enso, Tetra pak, Volvo group och Oatly. Båda mässdagarna inleds med nätverksfrukostar och den första dagen, 6 februari, avslutas med ett branschmingel i entrén.

– Det är unikt att få möjligheten att träffa ledande leverantören ifrån hela produktionskedjan under ett tak – och samtidigt ta del av alla spännande nyheter i branschen, avslutar Emelie Törn.

Empack och Logistics and distribution

Mässan samlar hela produktionskedjan under ett och samma tak. Närmare 170 leverantörer, 3 scener, konferenser, nätverksfrukostar, branschmingel och mycket mer. Parallellt arrangeras Industrimässorna med konceptområde Automation, Underhållsteknik, Mät- & Reglerteknik, Pumps & Valves och Worksafe.

Tid och plats: Onsdag den 6 februari kl. 09.00 -17.00 och torsdag den 7 februari kl. 09.00 -16.00 på Malmömässan i Malmö.

Fri entré: Ett besök på mässan är kostnadsfritt när du registrerar dig på easyfairs.com/empackmalmo eller easyfairs.com/logistics

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095