23948sdkhjf

Aditro rekryterar inom transport och 4PL 

Nya förstärkningar ska utveckla bolagets erbjudande.

I höstas anställde Aditro logistics Stefan Karlsson som övergripande ansvarig för logistikutvecklingen i bolaget. Nu har han samlat ett team, bland annat bestående av en ny chef för 4PL och två resurser till transportutvecklingsgruppen. 

– Det är en stor distributionsvolym vi kontrollerar här på Aditro Logisitcs. Med ett årligt inköp av transporter för mer än 400 miljoner kronor fördelat på runt 50 kunder är det avgörande för att säkerställa att alla kunder har ett för sig optimalt nätverk samtidigt som vi till fullo måste utnyttja vår storlek i inköp och kapacitet. Det finns få nätverksoberoende aktörer på marknaden med den kapaciteten och systematiken som vi har, men det är samtidigt något vi konstant måste utveckla för att säkerställa att vi är bästa alternativet, säger Stefan Carlsson, director operational excellence  Aditro logistics, i ett pressmeddelande. 

Per Bengtsson blir ny affärsansvarig för Aditros 4PL-verksamhet. Han kommer senast från EB Road cargo och en roll som försäljningschef. Per Bengtsson har tidigare bland annat haft ledande roller inom försäljning och utveckling bland annat på DHL. 

Kristoffer Gustavsson har varit business manager inom 4PL på Aditro. Nu är det tänkt att han ska arbeta med transportutveckling, inköp och lösningsframtagningar. Kristoffer Gustavsson har tidigare bland annat varit säljare på DB Schenker och logistikansvarig inom konfektionsföretag. 

Michael Narse kommer närmast från rollen som logistics manager och transport manager på Air liquid gas. Han har en ingenjörsexamen med inriktning logistik och ledning. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094