23948sdkhjf

Velove får lokal representant i Nederländerna

Rekryterar sales manager i det cykelrika landet.

Velove anställer Dries Willems som sales manager för Nederländerna och Belgien. Han kommer att representera den svenska fraktcykeltillverkaren och stödja de Nederländska och fransktalande kunderna. Tidigare har Dries Willems arbetat med hållbar mobilitet i Antwerpen, där han introducerade cyklar, elcyklar, fraktcyklar och andra elfordon för att sänka den totala fordonsflottans utsläpp. Senare blev han konsult för The new drive, som specialiserat sig på elektrisk mobilitet. 

 – De klassiska transportsystemen som bilar och lastbilar skapar trafikstockningar, luftföroreningar och slösar mycket energi då de bär runt på en massa stål. Det är tydligt att saker måste förändras. Fraktcyklar kör snabbare genom stadskärnorna än budbilar och i många fall kan fraktcykeln göra jobbet, och göra det bättre, säger Dries Willems i ett pressmeddelande.  

Det stora uppdraget för Dries Willems kommer nu att bli att få kundernas Armadillocyklar i trafik. 

– Vi har redan många Armadillos som rullar i Nederländerna och Belgien och det var verkligen på tiden att vi fick en lokal representation där. Det var i Nederländerna som vår försäljning verkligen tog fart, Nederländska ingenjörer har bidragit till vår utveckling och vi tycker att landet har den bästa cykelinfrastrukturen i världen. På sistone har också många av våra cyklar börjat rulla i Belgien, säger Johan Erlandsson, vd och medgrundare till Velove. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109