23948sdkhjf

MTD erbjuder expresspaket

Sedan ett par år har MTD burit ut paket med tidningen. Nu kommer tjänsten i expressversion.

Tillsammans med morgontidningarnas utbärningsbolag har MTD erbjudit Postlådepaket, en tjänst där man kan få paket utlämnade med tidningsutbäraren. På ett par år har man gått till att hantera mer än en miljon paket om året. 

– Vår tjänst MTD Postlådepaket har blivit väl mottagen på marknaden där vi fått en rejäl ökning för det antal paket vi hanterar. Det är vi stolta över samtidigt som vi varje dag ser till att utveckla och förbättra för att göra tjänsten ännu bättre, säger Rickard Lagesson, vd på MTD, i ett pressmeddelande. 

MTD tror på fortsatt tillväxt för paketutdelningen och väljer nu att lansera ett uppdaterat alternativ med MTD Postlådepaket express. Tanken är att paket som lämnas in under dagen lämnas ut redan nästa natt. Distributören kommer ner i en halv dags ledtid genom att paket som stannar inom regionen inte behöver gå genom en terminal för att sorteras. 

Möjligheten till expresspaket kommer att finnas på flera platser i landet, som en tilläggstjänst, och gäller som tidigare för paket som kan lämnas i, eller vid, brevlådan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078