23948sdkhjf

Logistiksatsning hos Evry

Tillsätter logistikveteran för att utveckla affärsområdet.

Evry har satsat på specifika branscher och nu har turen kommit till affärsområde Retail och logistics. Där tillkommer nu Anette Jarlemark, som har mer än 20 års erfarenhet av branschen. Hon kommer senast från MTD där hon bland annat tog fram en ny paketleveranstjänst. Tidigare har Anette Jarlemark varit inköpschef på DHL Nordic och arbetat på Jetpack, DHL Express och PC Express. På Evry blir hon nu verksamhetskonsult.   

– Idag står logistikbranschen inför stora och spännande utmaningar. För att hålla jämna steg med den växande e-handeln behöver varuflöden bli ännu effektivare. Jag ser fram emot att genom nya smarta lösningar ta mig an den uppgiften tillsammans med mina nya kollegor, säger Anette Jarlemark i ett pressmeddelande. 

Evrys it-lösningar är en del av många av våra vardagliga göranden, som bankomatuttag, biljettbokningar, paketleveranser, sökningar i tidtabeller eller vårdbesök. 

– Att bidra med branschlösningar som gynnar en effektiv integration mellan retail och logistik är ett strategiskt viktigt område för oss. Vi satsar därför stenhårt på att knyta till oss multitalanger som Anette, en person med både digital spetskompetens och specifik branschkunskap inom logistik, säger Claes Karlsson, SVP Retail och Logistics  Evry. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078