23948sdkhjf

Castellum renodlar logistikverksamheten

De senaste åren har de tredubblat sitt fastighetsvärde inom logistik och kontor. Nu renodlar Castellum logistikverksamheten i en ny enhet. 

För att fortsätta sin starka tillväxt ska ny Castellum etablera en ny enhet för logistik, en för investering- och portföljstrategi samt en för kontorslokaler. 

– Vi ser stark tillväxt framåt, både inom flexibla kontorslösningar och inom logistiksegmentet i och med den ökande e-handeln. Vi vill växa med befintliga och nya kunder i de nordiska städerna och anpassar därför vår organisation för att kunna utveckla våra erbjudanden, säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef, i ett pressmeddelande. 

Med satsningarna vill Castellum stärka kompetensen inom logistiksegmentet, men också skapa starkare tillväxt genom att hitta nya lösningar för distribution och handel. Det nya affärsområdet kommer att behålla Castellums tidigare regionindelning i fyra områden.  

– De nya enheterna kommer att komplettera och stärka en redan stark befintlig organisation på Castellums orter. Med en av Sveriges största logistikportföljer kan vi erbjuda både intressanta lösningar och positioner, säger Henrik Saxborn. 

Till en början kommer Hans Sahlin, i dag verksamhetsutvecklare för Castellums logistikerbjudande, att leda enheten för logistik. Han kom till Castellum från en roll som director storage på DHL Freight, och har lång erfarenhet från transport- och logistikbranschen. Chefen för logistik kommer att ingå i Castellums koncernledning. 

Den nya organisationen träder i kraft i början av 2019. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094