23948sdkhjf

Logistikbolag i fusion

Erbjuder helhetskoncept för e-handel och tillverkande industri.

Det är Onepartnergroup logistics som nu går samman med Cross Nordic logistics för att bilda den nya aktören Reach logistics. Onepartnergroup har sin verksamhet fränst i Jönköping, Nässjö, Kungsbacka och Göteborg, medan Cross Nordic återfinns i Borås. Onepartnergroups tidigare vd kommer att ta samma roll på det nybildade bolaget.   

 Borås, med Cross Nordic som ett gott exempel, är framstående inom e-handel och mode och därmed en naturlig verksamhetsort för oss. Att just Cross Nordic och OPG funnit varandra är mycket spännande. Vi delar de grundläggande förutsättningarna för att göra det här bra tillsammans; värdegrund, fokus på människor och kompetens. I övrigt, till exempel med bakgrund, kompetenser och produktionssätt, så kompletterar vi varandra väldigt bra, säger han i ett pressmeddelande. 

Nu vill man bli en ledande logistikpartner för handelsföretag och tillverkande industri, med ett helhetskoncept e-handel genom lagerlösning, automatiserad orderplockning, distribution, transportkontrolltorn, kundtjänst, fotostudio och returlogistik. 

Fredric Grosselfinger och Jonas Källqvist, som var Cross Nordics ägare, kommer att stanna i bolaget.  

– Detta förvärv innebär att våra befintliga och framtida kunder har möjlighet att expandera tillsammans med oss och vi ser väldigt ljust på framtiden med Reach logistics som ny huvudägare, säger Fredric Grosselfinger.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078