23948sdkhjf

Best firar sitt första år i Danmark

Kan bli tal om förvärv för att expandera verksamheten.

I september firar Best transport att de haft verksamhet i Danmark under ett helt år. Etableringen var ett av de stora stegen i planen för att bli en ledande aktör på snabba transporter i Norden. Sedan lanseringen har man erbjudit den danska marknaden samma dag-leveranser och man har fått ett antal högprofilerade kunder som HM, Boozt och Skincity. 

– Vi är stolta över vårt första år i Danmark och att så många företag valt att använda sig av våra tjänster, sägerNiklas Knight, vd på Best transport, i ett pressmeddelande från företaget. 

Bestkoncernens omsättning har ökat sedan 2015, från 350 miljoner kronor till årets 613 miljoner. Den danska verksamheten sker i huvudsak i Storköpenhamn och Nordsjälland men man har även daglig distribution på Nordjylland och Fyn. Just nu arbetar Best på en samma dag-lösning mellan Malmö och Köpenhamn med avhämtning i Köpenhamn på morgonen och leverans i Malmö på eftermiddagen eller vice versa. 

– I dag är snabba leveranser i och omkring de större städerna helt klart vår styrka, men vi arbetar på att kunna erbjuda samma dag-leveranser till större delen av Danmark. Vårt mål är därför att växa organiskt men också att förvärva andra transportbolag på den danska marknaden, säger Niklas Knight. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094