23948sdkhjf

Nu kan Speed group flytta in

Logicenters har byggt klart det nya logistikcentret i Viared.

Logicenters har byggt klart sin sjätte anläggning i logistiknavet Viared i Borås. Denna gång är det Speed groups nya logistikanläggning som är redo för inflytt. Företaget får tillgång till en 38 000 kvadratmeter stor fastighet. Hyresavtalet är skrivet på tio år. 

– Logicenters arbetssätt har färdigställt en logistikfastighet till oss under ett mycket pressat tidsschema. Vi har i dagsläget redan flyttat in tre kunder och verksamheten är i full gång vilket känns fantastiskt spännande. Det hade varit omöjligt att få detta i hamn med den korta tidshorisont vi haft från beslut till färdigställande utan ett mycket fint samarbete mellan näringsliv och Borås Stad, säger Peter Nilsson, vd för Speed group, i en kommentar. 

Nybygget är beläget i Västra Viared och har även ett skyltläge längs med riksväg 40. Avståndet till Göteborg är bara sex mil. 

– Vi har en god relation med Borås kommun och är väldigt positiva till fler satsningar i Viared. Vi kommer att fortsätta investera här, säger Matthias Kettelhoit, commercial head, Logicenters.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126