23948sdkhjf

Adnavem växer vidare

Andreas Gustavsson går från TTS Marine till startup.

Den Göteborgsbaserade marknadsplatsen för globala transporter, Adnavem, förstärker med Andreas Gustavsson som operations specialist. Han kommer senast från TTS Marine där han var logistikansvarig. Han har i tidigare roller bland annat arbetat som speditör hos Panalpina. 

– Vi har en aggressiv tillväxtplan. Digitaliseringen av vår bransch händer nu, och vårt uppdrag är att göra skillnad. Transparens är vår främsta drivkraft och genom att erbjuda våra kunder full insyn och kontroll över sina containrar genom hela transportkedjan, och dessutom till ett lägre pris, är vi övertygade om att vi tillför stort värde till marknaden, säger Andreas Wramsmyr, vd för Adnavem, i ett pressmeddelande. 

Adnavem är en svensk startup med fokus på den internationella transportmarknaden för sjöfrakt. De första transporterna bokade på marknadsplatsen är genomförda och containrarna har anlänt till sina destinationer. Därmed är den tekniska plattformen validerad och redo för att skalas upp med fler kunder och leverantörer i systemet. 

 Att koppla ihop transportköpara direkt med leverantörerna av transporttjänster utan mellanhänder är en logisk utveckling och jag anser att tidpunkten är helt rätt. Jag har arbetat både som transportköpare och speditör och tack var det förstår jag hur vi på Adnavem kan skapa värde till alla parter i transportkedjan. Jag ser fram emot att påverka hur en hel bransch kan utvecklas med hjälp av digitalisering, säger Andreas Gustavsson. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406