23948sdkhjf

Helge Nybergs nya truck ska göra vardagen enklare 

Med sin nya truck vill Helge Nyberg AB svara på efterfrågan på en liten smidig enhet. 

Nya Ergobjörn TT-05 är ett svar på kunders efterfrågan och det behov som Helge Nyberg AB tycker sig se på marknaden. TT-05 är en liten eltruck som körs inomhus, utomhus, över trösklar och in i hissar. En dragtruck som är bakhjulsdriven, avsedd för bland annat industrier, flygplatser, sjukhus och mässor.  

  Vi har en bra kontakt med våra kunder och kan, i ett tidigt skede, snappa upp vilka behov som finns, säger Peter Sprigg, vd på Helge Nyberg, i ett pressmeddelande. 

Med hjälp av sina luftgummihjul ska Ergobjörn TT-05  tyst och lätt på ömtåliga golv, så som klinkers och parkett. Och man ska kunna passera trösklar och ojämnheter utan problem. 

TT-05 har en närvarokontroll genom en infraröd sensor. Det betyder att trucken stängs av när föraren lämnar körplatsen. Den levereras antingen med ståstöd eller med mopedsits. Dessutom klarar den att dra laster på upp till 500 kilo.  

Helge Nyberg utvecklar och tillverkar truckar och vagnar i Ulricehamn, under varumärket Ergobjörn. Bolagets produkter och lösningar finns i mer än 60 länder. En av profileringarna är att skapa lösningar där en truck och en av 40 vagnsmodeller kombineras. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079