23948sdkhjf

Apotea anammar Unifauns app

Tidigare fick Apoteas kunder använda de olika transportbolagens tjänster för att följa sina leveranser. Nu samlas de i en app.

Med hjälp av Unifauns app Mina paket kommer nu Apoteas kunder att kunna få löpande information och aviseringar kring sina leveranser på samma ställe, helt avsett vilket företag som tar hand om transporten.

– Vi strävar hela tiden efter att göra det smidigare för kunderna att handla hos oss. Med Mina paket får de all information om leveransen samlad på ett ställe. Vi hoppas att det ska förbättra köpupplevelsen ytterligare, säger Pär Svärdson, vd för Apotea, i ett pressmeddelande.

Mina Paket är en lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser. I stället för att behöva söka efter paket på transportörernas olika spårningssidor, finns nu allt samlat i en app, från köp till leverans.

Samtliga transportörer som Apotea anlitar är anslutna till appen, som finns att hämta kostnadsfritt både på App store och Google play.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094