23948sdkhjf

Inquire öppnar kontor i Helsingfors

Man har redan bolag i Norge och Sverige. Nu öppnar Inquire i Helsingfors.

– Med etableringen i Finland säkerställer vi ett proof of concept av hemleveranser på den finska marknaden för en av Nordens största kedjor inom hemelektronik. Det säger Christer Strand, vd, delägare och logistiker på Inquire i ett pressmeddelande.

Företaget har redan bolag i Norge och Sverige, och i februari anställde sin första medarbetare i Finland. I samband med att Inquire nu anställer ytterligare medarbetare, startar man även bolag i Finland och öppnar kontor i Helsingfors.

– Genom vår etablering räknar vi med att fler finska aktörer får upp ögonen för våra logistik- och leveranslösningar. Då gäller det att ha finsktalande medarbetare på plats som kan marknaden, säger Christer Strand.

Inquires lösningar är tänkta att ge uppdragsgivarna full kontroll över hela leveranskedjan samtidigt som man kan erbjuda olika servicetjänster i samband med leveransen och möjligheter för mottagarna att välja den leverans man vill ha. Uppdragsgivarna äger sina egna transportavtal, men Inquire har inköps- och utvecklingskompetensen. InQuire tillför även system och en operativ avdelning som sköter den dagliga planeringen och övervakningen av alla leveranser.

– Varuägarna kan erbjuda mycket bättre service och leveranser anpassade efter mottagaren, avslutar Christer Strand.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079