23948sdkhjf

Hüllert blir agent för Arccon

I en strategisk satsning har Hüllert maskin tagit över generalagenturen för Arccons pallgaffelställ.

Hüllert maskin presenterar nu sin senaste strategiska satsning på nyckelredskap för lyft- och lasthantering. Bolaget tar hand om generalagenturen för Arccons svängbara pallgaffelställ för hjul- och teleskoplastare.

Hüllert och Skövdebaserade Arccon har länge samarbetat om de svängbara pallgaffelställen, som är ett effektivt och tidsbesparande redskap vid lyft och lasthantering. De säljs ofta som tillbehör till Merlo teleskoplastare.

Men de svängbara gaffelställen säljs också till andra teleskoplastarmodeller och till hjullastare. Arccon och Hüllert har skrivit ett avtal som innebär att Hüllert tar hand om försäljningen av just denna produkt. Man hoppas att det ska öka försäljningen med hjälp av Hüllerts rikstäckande sälj- och servicenät.

De svängbara gaffelställen underlättar arbetet genom att istället för att vrida och styra upp hela teleskoplastaren eller hjullastaren som hanterar materiallyftet, kan vridningen ske med själva gaffelstället. Agenturen gäller modellen SGS som finns i fyra modeller med lyftkapacitet från tre till åtta ton, med olika grad av svängbarhet.

Hüllert Maskin är generalagent för Merlo teleskoplastare och systerföretagen Ottosson truck och Svenska jekko har dessutom generalagenturerna för Hyundai gaffeltruckar, respektive Jekko minikranar. Det betyder att hela koncernen med de tre bolagen nu har enkel tillgång till de gaffelställen från Arccon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078