23948sdkhjf

Drev.se väljer Orio för tredjepartslogistiken

Drev.se kommer att flytta in hos Orio logistics i Nyköping.

Drev.se, som säljer reservdelar till fritidsbåtar, växer snabbt med ett utökat sortiment och fler kunder. I sitt lager har man mer än 100 000 artiklar. I sortimentet har man ännu fler.

– Den snabba tillväxten har gjort att vi har vuxit ur våra befintliga lagerlokaler och behöver fokusera på det vi är bäst på och lämna över logistiken till proffs. Jag är mycket nöjd med hur vårt samarbete har startat. Med Orio logistics som logistikpartner kan vi erbjuda snabbare leveranser med senare stopptider och högre kvalitet. Samarbetet gör det även möjligt för oss att utöka vårt sortiment och hålla ännu fler artiklar i lager, säger Göran Henckel, ägare och vd i Drev.se, i ett pressmeddelande.

För Orio logistics innebär samarbetet att ytterligare en snabbväxande e-handlare väljer att etablera sig i Orios 73 000 kvadratmeter stora lager i Nyköping.

Orios logistikcenter strax utanför Nyköping är navet i företagets verksamhet. Logistikcentret är automatiserat och är anpassat för att hantera bland annat e-handel, returer, livsmedel och farligt gods. Här lagerhålls 70 000 artiklar på en yta om 73 000 kvadratmeter och dagligen expedieras upp till 30 000 ordrar. Ett femtiotal långtradare avgår dagligen från Orios lager.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094