23948sdkhjf

Unifaun i samarbete med Urb-it

Ska ge handlarna bättre möjligheter att låta kunden välja sin leverans.

Fler och fler handlare väljer att ge sina kunder större valfrihet kring leveransen för att möta ökade krav och förväntningar från konsumenten. Med det nya samarbetet mellan Unifaun och Urb-it kan svenska handlare ännu enklare än tidigare ge konsumenten rätt leveransval.

Urb-it specialiserar sig på flexibla, personliga och miljövänliga stadsleveranser. Deras kunder utgörs framförallt av e-handlare med fysiska butiker i Stockholm, Paris och London där Urb-its crowdsourcade community av leveransassistenter, så kallade Urbers, levererar konsumenternas köp personligen genom att hämta ut paketet i handlarens fysiska butik och sedan leverera det dit slutkunden önskar sju dagar i veckan, oavsett om det är till jobbet, caféet eller parken. Leveranserna sker dessutom alltid till fots, på cykel eller med kollektivtrafik.

– Urb-it erbjuder en lösning till detaljhandeln som ökar försäljning och kundlojalitet. Amazon prime rapporterade en 20- till 25-procentig ökning av konverteringen genom att endast presentera alternativet samma dag-leverans för sina konsumenter. Genom samarbetet med Unifaun möjliggör vi för handlare att erbjuda samma dag-leveranser på ett enkelt sätt, säger Johnny Sällberg på Urb-it, i ett pressmeddelande.

I praktiken innebär det nya samarbetet att handlare som använder Unifauns delivery management-system enkelt kan lägga till Urb-it som ett leveransalterantiv. För de handlare som också använder Unifauns delivery checkout kan systemet dessutom presentera på vilka leveranser Urb-it är lämpliga som ett komplement till mer traditionella transportalternativ. Allt är konfigurerbart direkt av handlaren.

– För Unifaun innebär samarbetet med Urb-it att vi på ett enkelt sätt kan ge tusentals av våra kunder som säljer online möjligheten till att erbjuda deras kunder alla relevanta leveransalternativ, säger Tomi Pesonen på Unifaun.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109