23948sdkhjf

TWS pilotkör svenskutvecklad lastcykel

TWS logistics tar en av de nya cyklarna i trafik i Malmö.

Pilotprojektet som rullar igång i maj är en del av TWS logistics miljö- och servicemål. Den specialdesignade cykeln kommer från svenska Velove och kommer att köras i Malmö.

– Jag upptäckte Velove i Holland och tog genast kontakt med dem när jag kom hem, berättar Fredrik Witt, affärsutvecklingschef på TWS logistics, i ett pressmeddelande.

Den fyrhjuliga cykelmodellen Armadillo är ergonomiskt utformad med ett bekvämt säte. Den tillhörande containern är låg i höjden vilket gör det smidigt för andra cyklister att ha obehindrad översikt.

Malmöbaserade TWS logistics är ett bolag under snabb tillväxt. Man inleder detta projekt med att rulla ut en testcykel i Malmö. Den är utrustad med stötdämpare och containern förses med en justerbar temp-logg som håller koll på temperaturen. I TWS-appen kan man även i realtid följa paketet via GPS-spårning.

– Vi är så glada över att vi är först i stan med just denna modell och stolta över samarbetet med en svensk tillverkare, säger Micael Hammarström, verksamhetschef på TWS logistics.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11