23948sdkhjf

De vann Forklift truck of the year award

Årets Ifoy blev det tuffaste någonsin enligt juryn. Vi presenterar alla sex vinnare i de fem kategorierna.

International intralogistics and forklift truck of the year award, Ifoy, delades ut i går vid den stora öppningen av Cemat i Hannover.

– Det var det tuffaste och mest tajta beslut som vi någonsin tagit på Ifoy award, sade Anita Würmser, som var ordförande för årets jury.

Här är alla vinnare:

  • Integrated warehouse solutions: Witron logistik + informatik, Tyskland. Fick priset för sitt Migros distribution center Suhr Agin Switzerland. Witron är först med att lyckas utveckla en integrerad omnikanalslösning och förena den flexibla orderplockningen för små volymer hos Migrolino med Migros dagligvaruhandel.
  • Truck of the year: Stills nya RX 20, Tyskland. Den kraftfulla men lättmanövrerade allroundtucken imonerade på juryn med sitt innovativa erbjudande och överlägsna hanterbarhet. Den kan också köras på flera typer av batterier.
  • Warehouse truck of the year: För första gången i Ifoy:s historia delas ett pris. Här vinner Jungheinrich ECE 225 och Wegard Trail. ECE 225 har sitt system Easypilot med en halvautomatiserad lösning där ordelplockaren automatiskt följer sin operatör. Med en kontrollenhet i fickan ansluts trucken via radio till en fjärrkontroll. Wegard Trail i sin tur är ett modulärt tugger train med autonomnt och elektroniskt styrda axlar, som imponerade på juryn.
  • Special of the year: Här vann Jungheinrich vann här med sin SHL300 batteriladdare för industritruckar. Det är en plug and play-lösning för att ladda de konventionella blybatterierna och litiumbatterierna vilket ger fördelar framför allt för företag som har blandade fordonsflottor eller håller på att byta till den modernare tekniken.
  • Crane of the year: Priset gick till lyftkranen MK 140  från Liebherr. Den är nätt, men kan lyfta upp till 94 meter och levererar prestanda som tidigare bara kunde fås med mer kraftfull utrustning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078