23948sdkhjf

Best levererar på lördagar

Nu tar Best transport nästa steg i sin anpassning till konsumenternas nya krav. Man erbjuder leveranser alla dagar i veckan.

Målet för Best transport är att bli det bästa valet för e-handlare runt om i Sverige. Med början i helgen lanseras hemleveranser på lördagar, vilket ger e-handlare möjligheten att erbjuda samma dag-leveranser under veckans alla dagar. De första e-handlarna i satsningen är Apotea och Skincity.

Det nya erbjudandet börjar gälla i Stockholm och Uppsala och innebär leverans mellan 18 och 22 på lördagar. Men Bests ambition är att utöka detta till fler orter i Norden.

Sedan tidigare levererar Best även på söndagar. Om e-handlaren har öppet för upphämtning erbjuds dessutom leverans redan samma dag som beställningen läggs.

– Vi är nu enormt stolta över att kunna erbjuda leverans alla dagar i veckan. En av våra viktigaste insikter är att konsumenterna ställer högre krav på leveransalternativens flexibilitet och att detta blivit en allt större parameter vid köpbeslutet. Därför satsar vi på att möta kundens behov för när leverans ska ske, säger Niklas Knight, vd på Best transport, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078