23948sdkhjf

DHL sponsrar svensk elitfotboll

Det blev DHL Express som presenterades som officiell partner till Allsvenskan och Superettan.

DHL Express blir från och med fotbollens säsongsstart i april så kallad official logistics partner samt presentationspartner till Allsvenskan. Samtidigt blir man officiell partner till Superettan.

– Det är mycket glädjande för oss att kunna presentera en stark internationell aktör i DHL Express som ny samarbetspartner till våra ligor, säger Jan Karlsson, försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk elitfotboll, i ett pressmeddelande.

Han uppger att samtalen mellan DHL Express och Svensk elitfotboll har varit väldigt konstruktiva, och beskriver bolaget som genuint intresserad av ligornas utveckling.

– Vi ser fram emot att ingå i ett partnerskap med Svensk elitfotboll och bli den officiella logistikpartnern till Allsvenskan. Vi ser en enorm samverkan mellan en sport som bygger på lagarbete, passion och en vilja att vinna och de värderingar som vi bygger vår kultur på inom DHL Express. Vi deltar aktivt i fotboll, världen över, både genom globala partnerskap och genom deltagande i lokala klubbar och vi kommer att arbeta hårt bakom kulisserna för att stödja och matcha den framgångsrika trend som just nu råder inom svensk elitfotboll, säger Ted Söderholm, vd på DHL Express Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078