23948sdkhjf

Best transport värvar it-chef

Han ska leda Best transports satsning på it-strategier för att tillgodose kundernas nya behov.

It har blivit en allt viktigare del av Best transports verksamhet och företaget vill gärna ligga i teknisk framkant. Nu investeras man på området genom att tillsätta Nils Gothin som it-chef. Han kommer närmast från tjänsten som it-chef på SBC, Sveriges bostadsrättscentrum.

– Hos Best Transport finns en lyhördhet gentemot kunderna och därmed en stark vilja att hela tiden bli bättre. Det lockade mig, eftersom jag drivs av att utveckla hela affärsverksamheten genom it-lösningar. Genom ökad digitalisering kommer vi att bli ännu mer tillgängliga och transparenta för våra kunder. Samtidigt kommer vi öka vår interna effektivitet. Det är en väldigt spännande resa att vara med på, säger Nils Gothin i ett pressmeddelande från bolaget.

Best transport har fokus på att tillgodose de förändrade konsumentbehoven, där nya it-lösningar är en viktig del. Därför kommer Nils Gothins främsta fokus som it-chef vara att utveckla den digitala kundresan för att bemöta den ökade konsumentmakten och kraven på flexibilitet.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11