23948sdkhjf

Han kliver in som Nordenchef

Efter sex månader som vd för Ingram Micro Sverige går William van Kerkvoorde in i rollen som ny Nordenchef för Ingram Micro.

William van Kerkvoorde tar över efter Ulrich Egeskov som efter 15 år i företaget bestämt sig för att lämna sin position. Han har över 20 års erfarenhet inom it-branschen och har tidigare haft ledande roller i företag som Lenovo, HP och Compaq. Han har stor erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling och logistik i kombination med entreprenörskap och ledarskap.

Huvudfokus för Ingram Micro de senaste två åren har varit att bygga upp de nordiska länderna med god kompetens och en bred portfölj av vinnande varumärken och produkter. Utöver fokus på expansion har Ingram Micro fortsatt att utveckla tjänster inom logistik med Zalando-samarbetet som det senaste av nya kontrakt under 2017.

– Vi kommer fortsatt att fokusera på ökad effektivitet och innovation inom distribution som vår kärnverksamhet för att kunna fortsätta att leverera upplevelse i toppklass för alla våra partners. Parallellt kommer vi också att expandera vårt fokus på att utveckla ytterligare tjänster inom cloud, XaaS och logistik för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga lösningar och affärsmodeller som hjälper våra partners att bli ännu mer framgångsrika i sin verksamhet, säger William van Kerkvoorde i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094