23948sdkhjf

Nytt samarbete ger smidig e-handel

Smart it-integration och distributionshubbar, allt i ett gränssnitt som ger e-handlaren enkel orderhantering, kontroll och spårbarhet. Det kan Bifrost och TWS erbjuda.

I takt med att e-handeln kraftigt växer blir det samtidigt allt svårare för företag att bredda sin handel till nya marknader. För att göra det ekonomiskt hållbart måste företag tänka på en rad parametrar som volym, lämpliga it-integrationer och transportlösningar.

Malmöbaserade företagen Bifrost logistics och TWS logistics har tillsammans tagit fram en lösning som effektiviserar distributionen för e-handelspaket till mottagare runt om i världen. Med dagliga transporter och distributions-hubbar i Malmö, Hamburg och Amsterdam, ger de e-handlare i Norden, Tyskland, Storbritannien och Benelux nya möjligheter.

– Vi kan nu även erbjuda våra smidiga e-handelslösningar och tullhantering till e-handlare både i Nordamerika och Asien med mottagare i fler än 40 olika länder, säger Samir Shakhtoor, säljchef på Bifrost logistics, i ett pressmeddelande.

Genom samarbeten med olika postverk och kurirföretag för ”last mile”, skapar de ett alternativ som gör det enklare och snabbare för e-handlaren att nå ut till en bredare marknad och få pengar över.

– Vårt samarbete med TWS logistics innebär att vi har kontroll på både it och transport vilket i sin tur ger en snabb uppstart för företag att använda våra tjänster, säger Stefan Berg, affärsutvecklare på Bifrost logistics.

Bifrost logistics erbjuder ett brett utbud av distributionstjänster tillsammans med olika internationella postverk och kurirföretag. E-handlare anlitar Bifrost logistics för att ta fram helhetslösningar från packsal till slutkund internationellt. Tillsammans med TWS logistics är kedjan komplett.

TWS logistics är ett av Sveriges snabbast växande logistikföretag och kom trea i DI Gasell 2017. TWS logistics har behovsanpassade och kostnadseffektiva lösningar för logistik och transport. De arbetar med flera internationellt starka varumärken och kunder. TWS logistics europeiska nätverk är uppbyggt i en kombination av väg- och flygfrakt med dagliga avgångar, genomarbetade transportsträckor och punktliga ankomsttider.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095