23948sdkhjf

DHL Express åter Top employer

För fjärde året i rad har DHL Express Sverige tilldelats utmärkelsen Top employer, som ensamt bolag i den svenska transport- och logistikbranschen.

Utmärkelsen Top employer har tagits fram för att identifiera arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt.

Motiveringen för DHL Express i Sverige lyder: ”Vår omfattande oberoende forskning visar att DHL Express Sverige tillhandahåller exceptionella anställningsvillkor, vårdar och utvecklar talang på alla nivåer i organisationen samt har visat sin ledarskapsstatus i HR-miljön, med en strävan att alltid optimera sina anställningsformer och utveckla sina anställda”.

– Vi är både stolta och glada över att vi på DHL Express har blivit utsedda till Top employer för fjärde året i rad, säger Ted Söderholm, vd på DHL Express Sverige i ett pressmeddelande.

– En av våra grundpelare är att leverera utmärkt servicekvalitet till våra kunder och nyckeln till framgång ligger hos våra medarbetare. För mig är det viktigt att vi ständigt utvecklar våra medarbetare genom bland annat våra certifierade utbildningsprogram för att kontinuerligt öka samtliga medarbetares expertkunskaper samt skapa engagemang, stolthet och passion inom DHL Express.

DHL Express globala utbildningssatsning, Certified international specialist, CIS, har pågått sedan 2010 och är en omfattande utbildning där företagets samtliga 90 000 medarbetare runt om i världen genomgår grundkurser, ledarskapskurser och specialutbildningar. Syftet med utbildningsprogrammet är att bli expressbranschens internationella specialister.

– Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och vill att våra medarbetare ska känna sig motiverade, uppskattade och engagerade. Att återigen utses till Top employer 2018 är ytterligare ett kvitto på att våra initiativ ger resultat och stärker vår position som en attraktiv arbetsgivare på marknaden, säger Lisa Göthberg, HR-chef på DHL Express i Sverige.

Top employer-certifieringen utses av Top employer institute och är ett program avsett att utse arbetsgivare som skapar optimala förutsättningar för deras medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Top employer institute genomför årligen en undersökning av bästa praxis inom HR runt om i världen där man mäter nio olika huvudkriterier. Viktiga områden inkluderar bland annat: ledarskapsutveckling, performance management, karriärutveckling samt lärande och utveckling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407