23948sdkhjf

Hans Andersson Recycling tar över Allfrakt

Hans Andersson Recycling förvärvar Göteborgs-baserade Allfrakt, ett logistikföretag med fokus på transporter och uthyrning av containrar inom avfalls- och återvinningsbranschen. Förvärvet avser 100 procent av aktierna i Allfrakt inklusive de två dotterbolagen Högsbo Transport och ReWest.
Allfrakt är verksamt främst i storstadsregionen i Göteborg med kontor och anläggning i Mölndal, söder om Göteborg. Allfrakt sysselsätter cirka 100 personer och hanterar årligen 70 000 ton avfall.
Genom förvärvet utvecklar Hans Andersson Recycling sitt erbjudande av tjänster inom bland annat bygg- och rivningsavfall som är en del i Hans Anderssons satsning att bli Sveriges ledande återvinningsföretag.
- Allfrakt är ett välskött och kunskapsstarkt bolag med lång erfarenhet inom områden som kompletterar Hans Andersson Recycling, säger Johan Berggren, koncernchef i Hans Andersson Recycling Group.
Även Gösta Andersson, grundare och hittillsvarande ägare i Allfrakt, ser positivt på affären.
- Som en del i Hans Andersson Recycling får vi möjlighet att sätta vårt erbjudande i ett bredare sammanhang där vi når ut till en större kundbas, säger han. Jag är glad att Hans Andersson Recycling blir Allfrakts nya ägare då vi har en väl fungerande samsyn på utvecklingen av våra tjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063