23948sdkhjf

Nordmark-Nilsson och Regnell tar plats i Svevias styrelse

I samband med årsstämman den 24 april valdes Anna-Stina Nordmark Nilsson och Andreas Regnell in som ledamöter i Svevias styrelse.
Anna-Stina Nordmark Nilsson, vd i Lulebo, har lång erfarenhet från styrelsearbete både inom statlig och privat verksamhet, samt har under de senaste 25 åren haft ledande positioner inom det privata näringslivet och offentliga verksamheter.
- I egenskap av tidigare vägdirektör i Vägverket och kund till Svevia, har jag haft förmånen att lära känna bolaget och följt dess imponerande utveckling, säger Anna-Stina Nordmark Nilsson. Jag är väl bekant med entreprenadverksamhet och infrastrukturfrågor och ser fram emot att få vara med i Svevias fortsatta utveckling. Med min långa erfarenhet från styrelsearbete i statliga bolag är jag väl förtrogen med ägarens förväntningar, bland annat när det gäller riskhantering, hållbarhet samt ordning och reda i finanserna.
Andreas Regnell, Senior Vice President Strategic Development i Vattenfall, har lång erfarenhet som managementkonsult inom Boston Consulting Group. I sin nuvarande roll på Vattenfall ansvarar Andreas Regnell för strategi, affärsutveckling, forskning och utveckling samt funktionerna hållbarhet och miljö.
- Jag ser mycket fram emot att lära känna och bidra till Svevias framtida utveckling, säger Andreas Regnell. Jag hoppas att min erfarenhet från strategiskt arbete, infrastrukturnära verksamheter och hållbart företagande ska vara till nytta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078