23948sdkhjf

Andreas Tagesson till Hüllert Maskin

Andreas Tagesson är sedan mars i år operativ chef i Hüllert Maskin i Vara. Han tillträder tjänsten samtidigt som Hüllerts försäljning av teleskoplastare ökar och bolagets representation förstärks över hela landet.
Det framgår av pressinformation från Hüllert Maskin.
Hüllert Maskin är generalagent för Merlo teleskoplastare och marknadsledare i Sverige för maskintypen. Under förra året slogs försäljningsrekord och efterfrågan är fortsatt stor, samtidigt som Merlo under 2017 lanserar flera nya och uppgraderade modellversioner.
I rollen som operativ chef tar Andreas Tagesson hand om den dagliga driften och är taggad inför ansvaret att nå de expansiva mål som företaget har.
- Teleskoplastarna är på stark frammarsch, säger Andreas Tagesson. Hüllert Maskin representerar det ledande alternativet med den starkaste serviceorganisationen. Den givna uppgiften för oss är att möta marknadens starka efterfrågan på bästa sätt, säger han.
Andreas Tagesson är 38 år gammal och har i grunden en civilingenjörsexamen från Chalmers som automotiveingenjör. Tidigare har han arbetat om projektledare hos Volvo Personvagnar och med utvecklingen av dieselmotorer hos Saab. Senast kommer han från det framgångsrika företaget Flexenclosure i Vara, som tillverkar och säljer prefabricerade datacenter och energilösningar för bland annat basstationer för mobiltelefoni. Anläggningarna säljs över hela världen.
Tillträdet av operativ chef påverkar inte företagets ägarbild. Hüllert Maskins vd och ägare Nils-Gunnar Burge är kvar i sin roll som säljare av maskiner och som ambassadör för Hüllert Maskin och Merlo. Jakob Burge är nu etablerad som säljare i Göteborgsområdet och vice vd:n Lina Burge går inom kort på föräldraledighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063