23948sdkhjf

Anders Karlsson in i Logistics Hall of Fame-juryn

Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik Idag/Transportnet och vd i Mantorp Media & Konferens, har blivit invald som första och enda svenska juryledamot i den europeiska prestigefyllda Logistics Hall of Fame.
Logistics Hall of Fame är en utmärkelse som premierar personer som har gjort enastående insatser inom logistik och supply chain management och varuflödesstyrning (supply chain management). Det kan till exempel vara verkställande direktörer, konsulter, forskare och historiskt framstående personligheter inom dessa områden.
Exempel på logistikpersonligheter som har prisats av juryn i Logistics Hall of Fame är bland andra Klaus-Michael Kühne, ledande entreprenörspersonlighet och Heidi Senger-Weiss, Gebr. Weiss.
Prisutdelning sker årligen i november månad vid en galaceremoni i Berlin. Juryn i Logistics Hall of Fame består av chefredaktörer och fackpressjournalister för ledande logistikmedier i Europa. I juryn ingår även generalsekreteraren i den internationella vägtransportunionen IRU.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109