23948sdkhjf

JAB Logistics hyr anläggning av Eklandia

Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat hyresavtal med JAB Logistics avseende en logistikyta om cirka 10 500 kvadratmeter på Oljevägen i Arendal, Göteborg.
JAB Logistics bedriver verksamhet inom transport och logistik och har i dag verksamhet på två olika adresser i Göteborg. De väljer nu att samlokalisera i Eklandias fastighet på Oljevägen i Arendal, Göteborg. Inflyttning sker i december nästa år.
- Vi är inne i en tillväxtfas och har växt ur våra befintliga lokaler i Gamlestaden och på Indiska Oceanen, säger Joakim Bernhardtz, vd i JAB Logistics. Eklandias lokal på Oljevägen kommer att passa vår verksamhet perfekt efter den hyresgästanpassning som kommer att ske innan vår inflyttning.
Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastigheter, framhåller att lokalens läge nära hamnen ger bra förutsättningar för ytterligare tillväxt för JAB Logistics.
- Uthyrningen är en stark signal på Göteborgs attraktivitet som logistikmarknad, säger han. För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland andra Eklandia logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikfastigheter på sammanlagt 700 000 kvadratmeter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078