23948sdkhjf

Ahréns är Årets Företagare i Södertälje

Det välrenommerade familjeägda åkeriföretaget Ahréns Åkeri i Södertälje har utsetts till Årets Företagare i Södertälje och Nykvarn.
Företagarna i Södertälje och Nykvarn delade ut utmärkelsen till företagets grundare Lasse Ahrén, bolagets vd Sussi Ahrén (dotter till Lasse) och transportchef Cliff Bergman.
Ahréns Åkeri startades 1962 av Lasse Ahrén. I dag har bolaget ett 70-tal anställda med huvudkontor i Södertälje där ett 30-tal lastbilar är stationerade, samt filial i Estland där ett 25-tal lastbilar är placerade.
Motiveringen lyder:
”Årets företagare är ett klassiskt familjeföretag som med stor framgång har hanterat generationsskiften och de skiftande krav som samtiden ställer. Inom en starkt konkurrensutsatt marknad har företaget kontinuerligt expanderat sin verksamhet och antalet anställda. Tack vare sitt engagemang i det lokala föreningslivet och det framgångsrika företagandet är företaget en god förebild och värdig vinnare till priset som Årets Företagare 2014”.
Ahréns har även tidigare tagit emot utmärkelser för sin verksamhet. 2012 utsågs Lasse Ahrén till Årets Entreprenör inom ramen för Stora Logistik & Transportpriset som delas ut av Transport & Logistik Idag/Transportnet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11