23948sdkhjf

DSV vinner jättekontrakt för Audi

I mars 2014 tar DSV över supply chain uppdrag och styrning för den tyska biltillverkaren Audis bilfabrik i Neckarsulm, Tyskland. Här kommer 150 medarbetare vid en 38 000 kvadratmeter stor logistikanläggning att ansvara för punktliga leveranser till bilfabriken.
Medarbetarna kommer att arbeta i treskift med att ta emot leveranser från 180 ankommande fullastade lastbilar med ungefär 5 700 pallar med gods per dag samt att skicka iväg reservdelar som beställts direkt till monteringsbanden för Audis modellserier A4, A5, A6, A7, A8 och R8.
- Vi har haft ett utmärkt samarbete med Audi de senaste åren och vi är glada över att Audi nu ger oss utökat förtroende, säger Harald Schefft, vd i DSV Solutions tyska marknadsbolag DSV Solutions GmbH. Sedan tidigare arbetar redan 40 av våra medarbetare för Audi vid en 17 700 kvadratmeter stor anläggning. Godsleveranserna samordnas beroende på till vilken leveransplatsen är vid fabrikens samlastningscenter i Heilbronn, som fungerar som ett mindre externt lager.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078