23948sdkhjf

Carglass får ny vd

Carglass Sverige får från och med 1 september en ny vd. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Sedan 2020 har Morten Bjørlo suttit som vd för Carglass Sverige, samtidigt som han varit vd för Hurtigruta Carglass i Norge. Men nu lämnar han över den svenska vd-posten till Fredrik Feldt som i dag är ”operations director” på Carglass Sverige. Han tillträder sin nya roll den 1 september. Carglass skriver att nuvarande vd Morten Bjørlo under sin tid har fördubblat marknadsandelen och tredubblat försäljningen. Till det har Carglass byggt starka relationer med de största försäkringsbolagen.

– Jag är oerhört glad och tacksam för det förtroende och engagemang jag mött sedan jag började på Carglass Sverige. Jag ser fram emot att återvända till Norge och fortsätta att driva Hurtigruta Carglass framåt även om det såklart är med visst vemod jag lämnar det fina teamet på Carglass Sverige, säger han i ett uttalande.

Tillträdande vd Fredrik Feldt kom till Carglass 2020 och arbetade dessförinnan på Selecta.

–Jag är hedrad över att få möjligheten att leda Carglass Sverige in i nästa fas. Vi har en stark grund att bygga vidare på, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med vårt fantastiska team för att fortsätta leverera enastående service till våra kunder.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094