23948sdkhjf

Ny i ledningen på Green Cargo

Green Cargo har utsett Lena Herrmann till strategi- och utvecklingsdirektör på Green Cargo. 

Lena Herrmann tar rollen som strategi- och utvecklingsdirektör på Green Cargo, det framgår i ett pressmeddelande. 

Lena Herrmann kommer närmast från en liknande roll på MTR Nordic och har även tidigare innehaft en liknande position inom SJ-koncernen.

– Vi är mycket glada över att välkomna Lena Herrman till Green Cargo. Hennes breda erfarenhet och djupa kunskap inom järnvägssektorn kommer att vara avgörande för vår framtida tillväxt och utveckling. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta marknadens och våra kunders behov, säger Henrik Dahlin, vd på Green Cargo.

Lena Herrmann tillträder sin nya roll den 16 september 2024 och kommer att ingå i ledningsgruppen. Hennes ansvar innefattar att leda och utveckla Green Cargos strategiska initiativ samt att driva företagets långsiktiga innovationsarbete.

– Jag ser fram emot att börja arbeta på Green Cargo och bidra till företagets strategiska utveckling och tillväxt. Green Cargo har en stark position inom hållbara godstransporter, och jag är glad över möjligheten att vara en del av denna spännande resa. Mitt fokus kommer att ligga på att skapa värde för våra kunder genom innovativa och effektiva logistiklösningar, säger Lena Herrmann.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062