23948sdkhjf

Bring har utsett Sveriges bästa ombud

Direkten i Hörby är det ombud som har de nöjdaste paketkunderna i landet. Det uppger Bring, som tagit fram statisitk från recensionsplattformen Trustpilot.

Landets bästa ombud finns alltså i Hörby. På andra och tredje plats ligger två ombud i Västra Götalands län – Ica Kvantum Hjertberg och Preem Hulta.

– Vi har tagit fram den här listan för att uppmärksamma och hylla de ombud som levererar, dag efter dag. Det är mycket som spelar in i helhetsupplevelsen av en leverans. Vi vet att många uppskattar att hämta sina paket på ett paketombud, de har ofta generösa öppettider – och man ska inte underskatta den sociala aspekten. Personalen på de ombud som har fått bäst betyg har alla gemensamt att de ger riktigt bra service, säger Jonas Carlsson, chef över Brings leveransnätverk i Sverige och Danmark, i ett pressmeddelande.

Mottagare som hämtat sina paket på Direkten Hörby har under året gett ombudet betyget 4,81 av 5 möjliga. Det gör butiken till det paketombud som har nöjdast kunder i hela landet.

– Jag tror att resultatet speglar att vi verkligen trivs på jobbet. För oss sitter det i ryggmärgen att att göra det lilla extra för kunderna, som att hjälpa till att bära ut paket om det behövs. Och så kommer man rätt långt med ett leende, säger Catarina Vöcks på Direkten i Hörby.

Statistiken baseras på omdömen som mottagare av paket har lämnat på recensionsplattformen Trustpilot. Enbart betyg från personer som har hämtat ett paket från Bring är med i sammanställningen, och bara ombud som har minst 100 omdömen under 2023 är med.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078