23948sdkhjf

Han ska leda Verdions uthyrning av logistikfastigheter

Verdion, som utvecklar logistikfastigheter i hela Europa, skriver i ett pressmeddelande att de välkomnar Anders Johansson i rollen som Head of Leasing för Sverige.

Anders Johansson kommer i denna nya tjänst på Verdion att ansvara för att leda företagets uthyrningsverksamhet, samt utveckla och förlänga strategiska relationer på hyresmarknaden för logistikfastigheter.

Närmast kommer Anders Johansson från rollen som Logistics Properties-chef på Stendörren Fastigheter. Han har över 15 års erfarenhet av fastighetsuthyrning, utveckling och kapitalförvaltning och har tidigare arbetat på Colliers, samt ägt och drivit egna fastighetsverksamheter i Göteborg, Stockholm och Luleå.

– Anders har lång erfarenhet och goda kontakter inom den svenska logistikfastighetsbranschen. Med tanke på vår expanderande pipeline och fortsatta aptit på möjligheter över hela Norden, är leasingsexpertis en viktig del av Verdions tillväxtstrategi och vi är glada över att välkomna honom till teamet, säger John Clements, Executive Director på Verdion, i pressmeddelandet.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094