23948sdkhjf

Tävling med unikt pris ska få fler att sälja sin lastbil

Sälj en lastbil som bara står och ha möjlighet att vinna drömlastbilstävlingen. Priset? Att få designa sin egen lastbil för 100 000 kronor med hjälp av Svenska Truckers-profilen Simon Lundman.

Klaravik skriver i ett pressmeddelande att 2023 blev ett rekordår när det kommer till antalet sålda tunga fordon på deras auktion.

Nu presenterar marknadsplatsen en tävling som drar igång under våren i samarbete med tillbehörsföretaget Pgtech. Med ett storslaget pris hoppas de få ännu fler att sälja lastbilar på auktion.

Alla som lägger ut minst en lastbil till försäljning hos Klaravik mellan 18 mars och 8 maj är deltagare i tävlingen som de kallar för drömlastbiltävling. En vinnare kommer att lottas och i potten finns alltså en lastbils-makeover på valfri lastbil för 100 000 kronor som pristagaren får spendera hos Pgtech.

Simon Lundman, som är mångfaldigt belönad för sina showlastbilar, kommer att agera designmentor åt vinnaren.

– Det ska bli superkul. Jag har väl med åren blivit smått besatt och testat det mesta när det kommer till lastbilars utseende. Så lite ska jag nog kunna hjälpa till med, säger Simon Lundman i pressmeddelandet.

Vinnare i utmanarklassen: Liftdumper med rätt att rulla

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078