23948sdkhjf

Lämnar rollen som vd för Postnord TPL

Jonas Kolehmainen har varit vd för Postnord TPL sedan början av förra året.

För snart ett år sedan tillträdde Jonas Kolehmainen som ny vd för Postnord TPL, nu väljer han dock att lämna rollen och återvänder i stället till sin tidigare arbetsgivare Haypp. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Under tiden en rekrytering pågår efter en ny vd, tar Andrew Kristensen, konsult via Nordic Interim, över som tillfällig vd.

– Det har varit en mycket spännande, utvecklande och intensiv tid på Postnord TPL. Vi har tillsammans skapat förutsättningar för framtiden genom en ny strategi, ny organisation och ett samlat nordiskt erbjudande. Jag är stolt över det arbete vi har åstadkommit tillsammans i TPL. Vi är framåtriktade och lever verkligen vårt kundlöfte att framtidssäkra logistik som frigör potential. Det är med stolthet och värme jag kommer att blicka tillbaka på det här året som vd för Postnord TPL. Jag är trygg med den enorma potential, samlade kompetens och driv som finns inom bolaget och det ska bli spännande att följa den utveckling som TPL fortsatt kommer att göra, säger Jonas Kolehmainen i en kommentar.

TPL är ett tredjeparts logistikbolag som erbjuder kompletta logistiklösningar hela vägen från producent till konsument. 

Utifrån kundernas unika förutsättningar och behov används flexibla lösningar för att skapa kundanpassade logistiklösningar. Allt från transporttjänster, lagringstjänster och olika typer av administrativa och digitala tjänster.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453