23948sdkhjf

Han ska leda Frigoscandias dotterbolag

Frigoscandias dotterbolag Svebol Logistics har rekryterat en ny vd. Det blir Mikael Sahlsten som kommer att tillträda posten i februari nästa år.

Mikael Sahlsten kommer närmast från Gordon Delivery där han bland annat varit operativ chef för Norden. Innan dess har Mikael Sahlsten varit vd för Hemglass i Norge och Sverige samt vd för Middagsfrid. 

I början av nästa år blir han ny vd för Frigoscandias dotterbolag Svebol Logistics som verkar inom tempererad livsmedelslogistik.

– Svebol Logistics är med sin gedigna kompetens inom dedikerade livsmedelsflöden ett viktigt specialistbolag i vår koncern. Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat en vd med dokumenterad förmåga att generera tillväxt, leda team och optimera logistikflöden. Vi hälsar Mikael varmt välkommen till vd-uppdraget och Frigoscandia-koncernen, säger Peter Dahlqvist, åkerichef på Frigoscandia, i en kommentar.

Om Svebol Logistics

  • Svebol Logistics verksamhet fokuserar på distributionsintensiva livsmedelskunder som ställer höga krav på säkerhet, service och miljö. 
  • Företagets fordonsflotta består av cirka 100 moderna ekipage samt 200 chaufförer och ett team som tillsammans utvecklar arbetet med trafik- och arbetsmiljö samt kör- och vilotider. 
  • Svebol Logistics är ett helägt dotterbolag till Frigoscandia AB.

Källa: Frigoscandia

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14