23948sdkhjf

Han är ny vd på Greencarrier-bolag

I mitten av sommaren utsågs Kenneth Reese till ny vd för Greencarrier Consolidators.

Greencarrier Consolidators, som är en del av Greencarrier Group, utsåg Kenneth Reese till ny vd för bolaget den 1 juli i år. 

Han har verkat inom konsoliderings- och sjöfartsbranschen i över 20 år, bland annat i Europa, Mellanöstern och Asien.

På Greencarrier Consolidators kommer fokus ligga på att fortsätta expandera verksamheten, exempelvis till fler regioner och länder. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket förväntansfull inför den resa vi har framför oss, och stolt över vad vi redan har åstadkommit tillsammans. Vi ser mycket positivt på vår framtid som en betydande och pålitlig leverantör av globala LCL-lösningar. Det finns många möjligheter för oss att bygga en stabil plattform och positionera oss i strategiskt och geografiskt viktiga områden för Greencarrier Consolidators, säger Kenneth Reese, ny vd för Greencarrier Consolidators, i en kommentar.

Greencarrier Consolidators

Greencarrier Consolidators är en del av Greencarrier Group. Bolaget är verksamma inom transport- och logistikbranschen där de erbjuder lösningar, däribland LCL-tjänster.

Greencarrier Consolidators är verksamma i åtta länder och har kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen, Polen, Tyskland och Singapore.

Källa: Greencarrier Consolidators

Greencarrier-ägt företag byter namn

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078