23948sdkhjf

Köper anrik trucktillverkare

Still Sverige stärker sin position i Mellansverige genom förvärv. 

Still Sverige, som tillhandahåller materialhanteringslösningar, däribland truckar och lagerutrustning, har köpt Truckcenter Gösta Larsson. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Truckcenter Gösta Larsson har under flera decennier varit återförsäljare av Still-produkter och har sitt huvudkontor i Örebro, men även anläggningar i Västerås och Norrköping. 

– Still och Truckcenter har haft ett starkt samarbete sedan 1997. I och med förvärvet stärker vi vår position i Mellansverige. Tillsammans kommer vi arbeta för ännu nöjdare kunder och ökad tillväxtpotential i både bolagen, säger Reke Salievski, vd på Still Sverige, i en kommentar och fortsätter:

– Förvärvet ger oss möjlighet till utvidgade samarbeten och ökad tillgänglighet för våra kunder. Genom insteget i koncernen kommer Truckcenter också kunna erbjuda enhetliga lösningar inom exempelvis digital flottoptimering och automationslösningar.

Truckcenter Gösta Larsson kommer att fortsätta att verka under eget namn. Bolaget har omkring 30 anställda och omsatte cirka 140 miljoner kronor under förra året. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172