23948sdkhjf

Mecas nya Superlager

Meca har byggt ut sin expressanläggning i Jönköping till ett Superlager. 

Mecas Expresslager i Jönöping har under 2023 byggts ut och uppdaterat och utökat sortimentet.

Nu när arbetet är klart så har Meca bestämt att lagret i Jönköping ska benämnas som ett Superlager.

MECA har sedan tidigare Superlager i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Förutom att vi ökat lagerytan med nära 800 kvadratmeter har vi också haft stort fokus på att öka antalet artiklar i vårt sortiment. Vi har mer än dubblerat antalet artiklar och kan nu konstatera att vi har över 30 000 olika artiklar att tillgå, säger Fredrik Hållén, platschef på MECA Superlager i Jönköping i ett pressmeddelande.

Under ombyggnationen har man även förbättrat lagersystemet för att förenkla både logistiken och arbetsmiljön.

– Med ett tydligare hyllsystem blir det enklare att plocka de beställningar som kommer in från våra kunder. Vi strävar alltid efter snabb och korrekt service till våra kunder för utan rätt reservdelar kan ju inte verkstäderna göra sina jobb, säger Fredrik Hållén.

I dag försörjer MECA Superlager i Jönköping verkstäder i, och omkring Jönköping, men även delar av Småland, Västergötland och Östergötland, med reservdelar.

– I och med ombyggnationen har vi absolut kapaciteten att utöka vår verksamhet och även ge en högre servicegrad och tillgänglighet till alla verkstäder anslutna till något av alla koncept inom Mekonomen Company. Förändringen innebär alltså ingen förändring i verkstädernas rutiner utan allt sker precis som tidigare, det är bara utbudet och tillgängligheten som förbättrats, säger Patrik Rydh, regional försäljningschef Mekonomen Company i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11