23948sdkhjf

Shelfless fortsätter som partner åt miljonbolag

Brings Shelfless fortsätter som partner åt Revolution Race.

Revolution Race som producerar friluftskläder och har vuxit snabbt fortsätter samarbetet med Brings Shelfless som partner för sin logistik och lager. Parterna har tecknat ett flerårigt avtal som avser RevolutionRace e-handel.

Sedan 2021 hanterar Brings Shelfless-anläggning i Borås en stor del av logistiken för Revolution Race. Anläggningen omfattar 27,000 kvadratmeter, där större delen av produktionen sker genom automation.  Inom den nya avtalsperioden kommer investeringarna och fokus på automation fortsätta.

– Vi är oerhört stolta och glada att RevolutionRace återigen väljer oss. Partnerskapet med Revolution Race är ett kvitto att det vi gör för våra e-handelskunder är rätt. Jag och mitt team ser verkligen fram emot att utvecklas tillsammans med RevolutionRace de kommande åren, säger Jonas Ahlgren, vd för Shelfless Sverige.

– Det känns helt rätt att förlänga vårt partnerskap med Bring och Shelfless, och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete. Med Shelfless kan vi fokusera på vad vi gör bäst – att designa och utveckla högkvalitativa outdoorprodukter till ett oslagbart värde. Den fortsatta satsningen på automation kommer möjliggöra en ännu smidigare lagerhantering, vilket i förlängningen skapar ett ökat värde till våra kunder i form av ökad kvalitet och service, säger Hanna Blixt, COO, Revolution Race.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079