23948sdkhjf

Best Transport öppnar sin trafikplattform för allmänheten

När Stockholm Marathon och Halvmarathon går av stapeln i juni och september kommer Best Transport öppna sin trafikplattform för allmänheten. Det står klart efter ett nytt samarbete tillsammans med Marathongruppen.

När de två loppen arrangeras den 3 juni respektive 9 september kommer stora delar av Stockholms innerstad att spärras av för att göra plats åt deltagarna. 

För att göra det lättare för bilister att navigera sig, har Best Transport och Marathongruppen inlett ett flerårigt samarbete som går ut på att Best Transport kommer att öppna upp sin trafikplattform för allmänheten under evengemangen.

– För oss på Marathongruppen är det viktigt att vi knyter till oss starka samarbetspartners som, genom sin expertis, tillför en extra dimension till våra evenemang. Tack vare samarbetet med Best Transport kan vi underlätta för samhällsviktiga funktioner såsom polisen och ambulanser, likväl som hemtjänsten och alla bilburna trafikanter med att navigera under våra evenemang. Det är en viktig pusselbit för att vi ska kunna leverera evenemang i världsklass, säger Fredrik Kjellberg, banchef för adidas Stockholm Marathon, i ett pressmeddelande.

Niklas Knight, koncernchef på Best Transport, tillägger:

– Det känns otroligt roligt att kunna bistå Nordens största arrangör av motionsevenemang med vårt djupa kunnande inom logistik kombinerat med vår spjutspetsteknik. För oss bekräftar detta samarbete att vi på Best Transport har en ledande position inom innovation i logistikbranschen. Att vi dessutom kan hjälpa Marathongruppen minimera evenemangens miljöpåverkan tycker vi är en stor extra bonus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tunga Lastbilsligan: Scania tar ledningen
Omfattande underhållsarbete: "Unikt"
Einride ror hem megaaffär – levererar 2 000 elfordon
Scan Global Logistics köper transportbolag
Bolt stänger abrupt ner sin matbudsverksamhet
Växande oro för ungdomars säkerhet på sommarjobben inom transport- och byggbranschen

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078