23948sdkhjf

Postnord omorganiserar

Postnord omorganiserar och inrättar ett  nytt segment, "Postnord International". 

Postnord inrättar det nya segmentet ”Postnord International” för att bland annat stärka samarbetet i Norden. Det skriver Postnord Group i ett pressmeddelande.

I det nya segmentet ”Postnord International” kommer Direct Link, Postnords tyska logistikverksamhet och Worldwide Connect att ingå. 

Förutom det nya segmentet förflyttas också de svenska och danska TPL-verksamheterna samt Postnord Strålfors till segmentet ”Postnord Accelerate”.

– Vi ser en stor tillväxtpotential i de internationella importvolymerna och i vår tredjepartslogistikaffär. Samtidigt ser vi en betydande värdepotential i Postnord Strålfors. Genom ökad samordning och tydligare fokusering vill vi stärka vår nordiska verksamhet ytterligare och positionera oss för att kunna tillvarata den potential vi ser framför oss, säger Annemarie Gardshol, vd och koncernchef för Postnord, i en kommentar.

Segmentet Postnord International kommer att ledas av vice vd för Postnord och chef Postnord Danmark – Peter Kjær Jensen – medan Postnord Accelerate kommer att ledas av Ylva Ekborn, vd för Postnord Strålfors Group.

Koncernledningsstrukturen kommer att träda i kraft den 1 april.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078