23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sidoskydd, skärmar och Kinnegrip

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar

Våra sidoskydd och underkörningsskydd är några av våra mest populära produkter tack vare sina goda skyddsegenskaper och stilrena design. Vi har sidoskydd i rostfria polerade material. Våra sidoskydd matchar även våra BevoBox™ verktygslådor för att ge ett visuellt enhetligt uttryck.

De kan monteras på befintliga sidoskydd med en tjocklek på 30 mm. De kommer i tre olika längder (500, 1000 och 2500 mm) och tre olika höjder (500, 600 och 700 mm).

SKÄRMAR
Vi har ett brett urval av stänkskärmar och skärmar i plast från Parlok och Jonesco. Vi har även egentillverkade aluminiumskärmar i valsad eller böjd utförande. Dessa är designade för att skydda fordonet mot smuts, stenar och andra skador som orsakas av vägförhållandena.

Alla varianter finns för enkel-, dubbel- eller trippelaxel. Om du föredrar de formsprutade svarta plastskärmarna från Parlok eller Jonesco kan vi erbjuda ett varierat utbud i olika storlekar och modeller. Oavsett om du väljer plastskärmarna, standard- eller valsade skärmar kan vi leverera rätt lösning för din lastbil och släpvagn.

KINNEGRIP
Vi är stolta återförsäljare av Kinnegrip-stolpar. K-stolpen är en smart och flexibel lösning för tunga fordon. För att möta olika användningsområden har vi stolpar i olika höjder och modeller tillverkade av stål, aluminium eller galvaniserat stål. Stolpen monteras i botten och kan enkelt tas av eller fällas ner, vilket ger ett öppet och tillgängligt lastutrymme med fokus på funktionalitet, personlig säkerhet och enkel hantering. Den finns även med kinnetopp anpassad för presenning.

Påbyggnadskomponenter för lastbilar och släpvagnar är avgörande för att säkerställa en effektiv och säker transport av gods. Oavsett typ är det viktigt att välja rätt komponenter för att bygga pålitliga lastbilar och släpvagnar.

Klicka här för att läsa mer>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.047