23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Omvandla överflödig hydraulkraft till elenergi

Utnyttja hydrauliken effektivt

För att möta ökade elkrav och effektivisera elsystemet på jordbruksmaskiner har HYDAC utvecklat en innovativ hydraulisk generator. Lösningen ösning gör det möjligt att omvandla hydraulkraft till elenergi, vilket ger möjlighet till fristående kraftförsörjning och utbyggnad av begränsade elsystem på olika maskiner.

Den hydrauliska generatorn från HYDAC utnyttjar hydrauliken effektivt genom att omvandla överflödig hydraulkraft till elenergi. Genom att installera denna generator på din jordbruksmaskin kan du dra nytta av den överflödiga hydrauliken och bygga upp en stabil och pålitlig elförsörjning.

Ytterligare fördelar med HYDACs hydrauliska generator: 

  • Underhållsfritt kopplingssystem
  • Inbyggd laddningsgenerator för effektiv hantering av peakar i energiförbrukningen
  • Plug & play installation för enkel montering och anslutning till maskinen

Med möjliga applikationer på balpressar, spridare och andra jordbruksmaskiner kan den hydrauliska generatorn från HYDAC vara en effektiv lösning för att möta ökade elkrav i moderna jordbruksoperationer.

👉Läs mer om hydrauliska generatorer

Kontakta HYDAC för mer information om den hydrauliska generatorn och dess fördelar för din jordbruksmaskin.

 

------------------------------------------------------------------

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se


Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Sänd till en kollega

0.031