23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HYDACs hållbarhetstips - energibesparingar på upp till 40%

Tack vare HYDACs systemrådgivning och produktutvecklingen från en och samma källa kunde vår kund spara in på flera kostnader.

Läs kundcase om en av våra lösningar inom vätsketeknik där energibesparingar landade på hela 40%.

I projektet med kunden optimerade bland annat uppbyggnaden på kylsystemet så att det tog mindre plats i produktionshallen och minskade stilleståndstider på hydrauliska komponenter som servoventiler och högtryckspumpar med över 40% tack vare ett nytt kylfilteraggregat. Tekniken ökar tillförlitlighet på processer och system, samt förlänger livslängden för oljor, vatten, rengöringsvätskor och maskiner. 

Tack vare HYDACs systemrådgivning och produktutvecklingen från en och samma källa kunde vår kund spara in på flera kostnader.

Läs hela kundcaset här

------------------------------------------------------------------

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

--> Besök oss på Underhållsmässan i Göteborg monter C04:42 där vi bland annat berättar och visar mer om möjligheter till energibesparing, vätskekonditionering och hållbara lösningar. HYDAC har lång erfarenhet och en mängd produkter och lösningar inom vätskehantering under namnet Fluid Engineering - FE, som vi kommer presentera närmare, som ett hållbart koncept med minskad energiförbrukning och CO2-utsläpp som ger en förlängd livslängd av vätskor och minskat maskinslitage.
Välkommen att besöka oss - hämta gärna din biljett här

 Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.047