23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Robusta BevoBox™ verktygslådor skräddarsydda för ditt behov

Oavsett om du kör traktor eller lastbil har vi skapat en produkt som tillgodoser dina unika behov, med fokus på styrka, funktionalitet och hållbarhet

BEVOLA erbjuder robusta verktygslådor skräddarsydda för körning på de nordiska vägarna och inom jordbruket. Oavsett om du kör traktor eller lastbil har vi skapat en produkt som tillgodoser dina unika behov, med fokus på styrka, funktionalitet och hållbarhet. Vi har lådor i många olika standardstorlekar och material, men vi kan också skräddarsy lådan precis som du önskar, om inte våra standardlådor kan uppfylla dina krav och behov. Lådorna finns i många olika utföranden beroende på behov och var de ska placeras. Vi har sidohängda, bottenhängda och topphängda lådor, boogielådor och lådor för bakom förarhytten. Möjligheterna är många!

BEVOBOX™ VERKTYGSLÅDA FÖR ALLA
Våra BevoBox™ verktygslådor i rostfritt stål är en bra kombination av styrka och estetik. Tillverkade av 1,5 mm blankglödgat 304-stål och utrustade med robust gummitätning och gångjärn som bidrar till att säkerställa hållbarhet och praktisk användning. Serieinstallation av sidohängda lådor ger ordning och en professionell touch till lastbilen. BevoBox™ verktygslådor i Mix är en låda i sjövattentåligt aluminium med en blank rostfri sida- eller bottenhängd dörr. Lättviktssystemet är idealiskt för transportörer och lastbilsförare eftersom det även förbättrar organisationen och utseendet på lastbilen. BevoBox™ levereras även i vattentät faner. En robust och solid lösning.

SPECIALANPASSADE LÖSNINGAR – UNIKA LÖSNINGAR FÖR VARJE BEHOV
Vi förstår att standardlådor inte är lösningen för alla, men här kan vi erbjuda specialtillverkade lådor så att de täcker just ditt behov. I samarbete med våra partners erbjuder vi specialanpassade lösningar i aluminium, rostfritt stål, faner och sandwich. Ytbehandlingar som pulverlackering och våtlackering är också möjliga.

Oavsett syftet med lådan skapar vi lösningar anpassade efter dina behov. För många av dessa lådor, oavsett om det är standard- eller specialstorlekar, har vi också många alternativ för inredning och annat tillbehör till verktygslådorna. Allt från flexibla hyllor och lådor till LED-lampor och värmeelement – allt är designat för att göra det dagliga arbetet mer effektivt och organiserat.

KOMBINERAT LÅD-/TANKSYSTEM
I samarbete med våra kunder har vi utvecklat ett låd-/tanksystem. Detta smarta system kombinerar BevoBox™ verktygslådor, som är platsbesparande och monterade bakom förarhytten. På så sätt finns det möjlighet till extra förvaring. Den har även justerbar montering för olika chassibredder. Välj mellan ett rent lådsystem eller ett kombinerat låd-/tanksystem. Det är inte bara ett smart system på grund av utnyttjandet och optimeringen av utrymmet, utan också flexibelt eftersom det går att anpassa systemet efter behov. Om du till exempel väljer lådsystemet ingår inte hydrauliktanken, men du kan välja att få den vid behov. Om du däremot väljer låd-/tanksystemet ingår en hydraultank på 250 liter, samt 2½ tommar sugkoppling och returfilter för 250 L/min på en varmgalvaniserad ram.

Med båda systemen kan du välja om det ska vara toppskåp eller inte. Det köps separat. De kan också anpassas med adapterplattor för olika kopplingar och elektriska kontakter. Om du har frågor eller behöver hjälp stå vårt kompetenta team redo att assistera och guida dig.

SIDOSKYDD
Vi har utvecklad egne sidoskydd. Dessa levereras i 500, 600 och 700mm i höjd, avhängig av typ. Alla dessa produkter levereras med dokumentation i förhöll till R73.01.

Oavsett om du har frågor, önskar ytterligare information eller behöver en skräddarsydd lösning, finns vårt engagerade team här för att hjälpa dig. Du hittar vårt sortiment och de många olika möjligheterna på www.bevola.se. Du är också välkommen att kontakta oss direkt för personlig rådgivning. Vi finns här för att göra din arbetsdag mer effektiv och problemfri. Upplev skillnaden med BevoBox™!

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Klicka här för att läsa mer på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.062