23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimera er bränslecell med flexibel bandklammer

HYDAC erbjuder ett brett sortiment med komponenter och system för vätgas och bränsleteknik - vi tillhandahåller innovativa monteringslösningar för bränsleceller och vätgastanksystem. Förutom montering av högtryckstankar använder vi även våra gängstänger i direkt anslutning till bränslecellen.

Optimera er bränslecell
I mobila tillämpningar där stora mängder energi och mycket kraft behövs över en längre period, t.ex. i tung godstrafik, bussar, tåg och fartyg når de batterier som använd snabbt sin gräns både ekonomiskt och tekniskt. I sådana fall är en bränslecell som används tillsammans med ett tanksystem för högt tryck för vätgas ett alternativt sätt att arbeta utan utsläpp. Låt oss presentera en av våra innovativa monteringslösningar för bränsleceller och vätgastanksystem. Förutom montering av högtryckstankar använder vi även våra gängstänger i direkt anslutning till bränslecellen.

Undvik läckage och energiförluster, minska vikten på bränslecellsmodulen
Bränslecelltillverkare använder ibland gängstänger för att fästa sina bränslecellsmoduler. Det är svårt att uppnå en optimal kraftfördelning på modulen med denna lösning eftersom kontakttrycket är ojämnt fördelat. Detta kan leda till läckage mellan individuella bipolära plattor som leder till energiförluster och försämring av systemeffekten på bränslecellerna. När man fäster bränslecellsmoduler är fördelen med att använda gängstänger istället för vanliga gängstänger att kraften på kontakten på bränslecellernas tätningar är mycket jämnare. Lösningen med gängständer minskar även vikten på bränslecellsmodulen, optimerar installationsmåtten och gör monteringen och underhållsprocesserna enklare.
Läs mer om hur ni kan optimera era bränsleceller här

Vill du komma i kontakt en av våra experteroch se på lösningar som passar er: 
Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll!

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031